Як швидко підготувати шкіру ніг до літнього сезону? Які засоби допоможуть розслабити ніжки після напруженого дня? Пропонуємо кілька готових рішень разом з Legology – домашнім доглядом за ногами, ефект від якого порівняний з улюбленими процедурами в салоні краси.

 

Бренд Legology був створений співзасновницею Британської ради краси та колишньою б’юті-редакторкою Кейт Шапланд. В колекцію марки увійшли унікальні засоби для догляду за красою ніг. Формули з активними інгредієнтами та запатентованим комплексом Lymphology® ефективно усувають візуальні недосконалості, дарують ногам відчуття легкості, повертають шкірі пружність та еластичність.

Крок 1 – Масаж

   

Ефективний масаж легко зробити з щіткою для тіла Lymph-Lite, яка покращує мікроциркуляцію та забезпечує дренажний ефект. Якщо ви віддаєте перевагу вакуумному масажу, спробуйте Circu-Lite – масажер, який створює вакуум на проблемних ділянках та покращує кровообіг, сприяючи інтенсивному виведенню зайвої рідини та розщепленню жирів. Для додаткового комфорту, в тандемі з масажером Circu-Lite, рекомендуємо використовувати олію Cellu-Lite Salon Secret.

Крок 2 – Ексфоліація

   

Завдяки потужному комплексу Crystalite®, який містить два види солі – морську та гімалайську, скраб для ніг Exfo-Lite стимулює кровообіг, ефективно тонізує та підвищує еластичність шкіри. Використовуйте засіб один-два рази на тиждень та насолоджуйтесь надзвичайно м’якими та гладенькими ніжками.

Крок 3 – Ліфтинг та зволоження

   

Крем для ніг Air-Lite Daily Lift знімає набряклість, глибоко зволожує шкіру та активно бореться із проявами целюліту. Завдяки поєднанню двох унікальних комплексів ProContour з кофеїном та LegActif з екстрактом лимона, засіб підвищує еластичність та миттєво знімає втому. Використовуйте засіб щодня, поєднуючи з розкішним ліфтинговим кремом для сідниць та стегон Peach-Lite, який моделює сідниці, надаючи їм пружності та надзвичайної м'якості.

Крок 4 – Засоби з миттєвим ефектом

Якщо часу підготуватися до важливого заходу обмаль, пропонуємо звернути увагу на засоби Legology, які зроблять ніжки ідеальними за кілька хвилин. Зняти втому та повернути шкіри сяйво допоможе маска для ніг Jelly-Lite. Завдяки охолоджувальній формулі та легкій текстурі засіб швидко вбирається, стимулює кровообіг, знімає набряклість та повертає сяйво тьмяній шкірі. Завершити образ та створити ніжки вашої мрії допоможе крем для ніг Sun-Lite. Унікальний засіб з тональним ефектом нагадує ультратонкі колготки, які моделюють силует та надають шкірі делікатного відтінку засмаги.

 

Зустрічайте літо разом з SANAHUNT!