Французький бренд нішевої парфумерії HFC Paris представив новий аромат Nirvanesque. Таємнича та надзвичайно чуттєва композиція увійшла до колекції Oud.

 

З моменту заснування у 2017 році бренд HFC Paris створює ексклюзивні аромати, що поєднують у собі високу парфумерію та твори мистецтва. Увага до деталей проявляється буквально в усьому - від рідкісних і цінних інгредієнтів до розкішного пакування, що продовжує історію кожного парфуму.

Парфум Nirvanesque – це втілення всього прекрасного та піднесеного, раптового хвилювання й припливу безмежного щастя. Момент справжнього блаженства. Аромат запрошує у сенсаційний світ пристрасті та бажань, ніжності та турботи, наповнюючи власника божественною силою.

 

Венсан Рікор, автор Nirvanesque, народився у світовій столиці парфумерії – Грассі, але до створення ароматів прийшов пізніше, через інтерес до мистецтва та музики. Це захоплення добре прослідковується в композиціях Венсана – естетичних, хвилюючих та по-справжньому унікальних.

Для Nirvanesque Венсан запропонував дивовижну формулу. Старт композиції – тепле та пряне звучання давани, з легкими акордами вина і ягід, що бентежить уяву та дає волю фантазіям. Розкішні томливі ноти ладану, мірри та делікатний акцент рому наповнюють серце любов'ю та гармонією, а кашмеран дбайливо огортає тіло, подовжуючи хвилини насолоди. Найглибші та найінтимніші переживання душі втілені у поєднанні ванілі з бобами тонка, мускусом й вершково-бальзамічним відтінком бензоїну.

 

Пізнай безмежну силу Nirvanesque разом з SANAHANT!