Англійський косметичний бренд Olivanna був створений Джанін Саммерс у 2020 році. Джанін – палка прихильниця органічної косметики та натурального догляду, тому в основі формул Olivanna – високоефективні рослинні інгредієнти, відібрані з урахуванням унікальних потреб шкіри.

Філософія Olivanna – секрети краси, що передаються із покоління в покоління. Від матері до доньки, від подруги до подруги, супроводжуючи жінку на кожному етапі її життя. Спеціальна лінія бренду My Olivanna створена для піклування за юною шкірою та включає серію засобів, які забезпечують оптимальний догляд за шкірою підлітків. Рекомендуємо звернути увагу на набір Skin 101 Kit, до якого увійшли засоби-бестселери та зручна косметичка з яскравим дизайном. 

До рослинних формул Olivanna, натхнених місцевою флорою Великої Британії, входять: екстракти розмарину, ромашки, волошки, англійська троянда, шотландський верес та яблуко Бремлі. Особливої уваги варті засоби з бакучіолом – рослинною альтернативою ретинолу, яка має потужні омолоджувальні властивості та не викликає подразнення. Наприклад, нічна сироватка для обличчя Bakuchiol Miracle, яка глибоко зволожує шкіру, зменшує тонкі лінії та зморшки й повертає природне сяйво. Кожен продукт знаходиться в елегантних скляних пляшках ручної роботи, що перетворює використання засобів на справжній б’юті-ритуал. 

Ексклюзивно в SANAHUNT!