Ідеальний новорічний манікюр в домашніх умовах? З Nails.INC це не проблема! Англійський бренд набув статусу культового завдяки своїм кольорам, модним колабораціям, інноваційному складу та дбайливому ставленню до навколишнього середовища. Від нейтральних відтінків до яскравих блискіток – Nails.INC пропонує широкий спектр лаків для нігтів, в якому кожен знайде щось для себе. 

Оксамитова шкіра

Важливим етапом у створені бездоганного манікюру є догляд за руками. Взимку шкіра особливо чутлива до холодного вітру та перепадів температур. Почніть процедуру з використання маски-бестселера Thirsty Hands, створеної на основі рослинних екстрактів, масла ши та вітаміну Е. Лише за 15-20 хвилин засіб ефективно зволожить та омолодить шкіру рук.

Базове покриття

Використання базового покриття ManiPlex не тільки зробить манікюр більш охайним, а й попередить ламкість нігтів. Завдяки революційній формулі Bond-flex засіб працює на молекулярному рівні – покращує якість нігтів, дозволяючи їм рости довшими й сильнішими.

Блискітки

Глітер, стрази, блискітки – ефектних варіантів безліч. Наприклад, Showstopping Spitalfields Star – прозоре покриття з фігурними зірочками, Parading Around Primrose Hill або Santa Monica Beach – розкішні глітери, які будуть чудово виглядати на святкових фото. Зверніть увагу також на набори, які дозволяють використовувати лаки як окремо, так і створювати яскраві комбінації.  Diamond Dreaming – це сет з ніжного нюдового відтінку та голографічного сріблястого глітера. Red Velvet Please – набір, натхнений культовим десертом, в якому представлені білий, делікатний рожевий, глибокий ягідний колір та червоний глітер. Окреме задоволення – Cute But Cookie, чотири лаки для нігтів з ароматом...печива! 

             

Лаки, що змінюють колір

Магічний ефект матових лаків з лінійки You're Hot відзначають модниці усього світу. Особливість – реакція покриття на різні температури. Дивуйте друзів зміною манікюру за лічені секунди.

Стікери

Якщо ви не готові до експериментів, але хочеться змін – спробуйте Pearl-Fect Mani. Набір нейтральних лаків та наліпок для нігтів, натхнених красою перлів. Запатентована формула та фірмовий широкий пензлик забезпечують бездоганне покриття, а декор додасть манікюру делікатний акцент.

              

Накладні нігті

Створити ідеальний манікюр, коли обмаль часу, дозволять набори Artificial Nails. Різної форми та дизайну, з акцентними візерунками або лаконічним покриттям  -  кілька хвилин і ви готові до яскравої новорічної вечірки.