Вишуканий, позачасовий та надзвичайно комфортний – слова, які краще за все характеризують кашеміровий одяг Lisa Yang. Стокгольмський бренд, створений у 2014 році, приділяє увагу кожній деталі – від пряжі виняткової якості до лаконічних силуетів з ідеальною посадкою. Кожна річ створена з думкою про сучасну жінку, яка гармонійно поєднує активне соціальне життя й любов до себе, обираючи ефектні й водночас комфортні образи.

              

Lisa Yang робить акцент на майстерності та повністю відповідає високим стандартам сталого розвитку. Для створення моделей бренд використовує особливий екологічний монгольський кашемір, якість якого підтверджує сертифікат GOTS, та пропонує розкішні натуральні відтінки, які виходять за межі сезонних тенденцій й надовго залишаться актуальними.

              

Кашемір – один із найкращих у світі натуральних матеріалів. Кашемірові волокна у вісім разів тонші за вовну, але ніжна пряжа зберігає тепло набагато краще, забезпечуючи оптимальний комфорт. Щоб зібрати тонкі волокна, пастухи вручну ретельно розчісують кіз навесні, які в іншому випадку линяли б природним шляхом. Кашемірові кози щороку виробляють обмежену кількість пуху, тому для виготовлення, наприклад, светра потрібно від двох до п’яти кіз, що свідчить про виняткову природу кашеміру.

Увага Lisa Yang до деталей також втілюється в асортименті вишуканих технік в’язання гладенький трикотаж в'язка в рубчик Paddington, двосторонній кашемір, фактурний трикотаж Terry, які переосмислюють традиційний підхід і привносять нове у класику гардероба. Бренд пропонує градацію з трьох рівнів щільності матеріалу – легкі позасезонні речі, які чудово доповнять навіть літні образи, середньої щільності – розраховані на більшу ізоляцію від холоду, та щільні  оптимальні для зимових місяців.

              

Наприклад, светр з кашеміру легко стилізувати зі штанами в тон, з шовковою сукнею, джинсами або атласною спідницею. В такому образі можна зустрітися з друзями, піти на побачення, прогулянку й навіть вирушити в подорож. До того ж речі з кашеміру – розумна інвестиція в гардероб та безпрограшний варіант подарунка близькій людині на Новий рік.