Кожного дня ваше волосся та шкіра голови потребують особливого догляду, але різного, дивлячись на зміну навколишнього середовища та температури.  З настанням холодів, пасма електризуються, стають ламкими і сухими, а шкіра голови більш чутливою.
Саме тому, необхідно знайти правильний підхід у догладі та підтриманні краси нашого волосся та шкіри голови, тож ми маємо для Вас декілька порад!

 

СТРИЖКА ТА ФАРБУВАННЯ

Почнемо з найрозповсюдженішої помилки. Виконувати стрижку та фарбуванння найкаще до настання холодів!

Чому?


Справа в тому, що змінюється структура волосся через дефіцит поживних речовин та вітамінів. Навіть найтовстіші та найгустіші пасма частково втрачають об’єм та блиск. А фарбування - це процедура, що травмує, за рахунок хімічних речовин, що використовуються. Як наслідок - сухе волосся.

 

ПРОЦЕДУРА МИТТЯ

Миємо волосся прохолодною або теплою водою. Але не гарячою!

Чому?

Гаряча вода погано впливає на волосся, пересушуючи його і посилюючи ламкість. У зимовий період регулярне виконання такої процедури ( а взимку ми миємо голову частіше) може спровокувати рясне випадіння.



ЗМІНА ТЕМПЕРАТУРИ

Не слід сушити волосся дуже гарячим повітрям!

Чому?

Морозне повітря, сезон отоплення, а ще й гарячий стайлінг не дадуть шансів на виживання зволоженному волоссю. Сушимо теплим повітрям, аби  уникнути додаткового зневоднення та ламкості. Також, не варто відразу після сушіння феном виходити на холодне повітря, волоссю необхідно охолонути. Вплив холоду підвищіть неслухняність та зробить волосся тьмяним та неживим.

 

ЗВОЛОЖЕННЯ

Приділяйте увагу використанню зволожуючим формулам та почніть використовувати зволожуючі маски для волосся частіше!

Для чого?

Взимку, миття голови стає частішим, тому з шампунів краще віддавати перевагу формулам з м’якою миючою основою, що містить зволожуючі та поживні компоненти. Також, важливо приділяти бильше уваги до зволожуючих та поживних масок для захісту локонів і для того, щоб уникнути ламкості та електризації. 

Не забуваємо про шкіру голови! Правильне очищення і розумне зволоження шкіри голови, яка стає більш чутливою до змін температур - запорука успіху. При лущенні та сухому типі шкіри допоможе скрабування і нанесення спеціальних олій на шкіру та коріння волосся.




ЗАХИСТ

Поселіть на свою поличку термозахист!

Для чого?

Спрей або крем, в залежності від типу вашого волосся, надасть додатковий захист при стлайлінгу та від впливу зовнішніх факторів. Добре, якщо засіб також буде мати антистатичну дію, так як волосся в зимку часто електрезується.

 

ЩОДЕННІ РИТУАЛИ

Купуємо якісні та професіональні щітки та гребінці і не забуваємо про масаж голови!

Чому?

Якісні матеріали щіток не дадуть вашому волоссю електризуватися та забезпечать безболісне розчісування. Спеціальне та продумане розташування зубчиків не тільки розплутає ваше волосся без зайвих втрат, а і зробить масаж шкіри голови, тим самим покращивши кровообіг.

Дефіцит поживних речовин та вітамінів взімку може призвести до випадіння волосся, в той час як регулярний масаж голови “пробудить” сплячі волоски.

 

 

Обирайте здорову красу разом із SANAHUNT!