Бренд 111SKIN відомий своїми розкішними тканинними масками, гідрогелевими патчами, кремами та бустерами для обличчя, які полюбляють такі зірки, як Кім Кардаш'ян, Белла Хадід, Вікторія Бекхем та Роузі Гантінгтон-Вайтлі, представив продукти для догляду за тілом.

Історія 111SKIN бере свій початок з унікальної сироватки NAC Y², яку засновник бренду – пластичний хірург Янніс Александрідес, розробив для своїх пацієнтів. Комплекс NAC Y² збільшує вироблення колагену та стимулює регенерацію клітин, що допомагає у найкоротший термін відновити шкіру після інвазивних процедур. Свого часу сироватка NAC Y² також була ефективно протестована у відкритому космосі, що привернуло увагу до 111SKIN б'юті-шанувальників з усього світу.

             

Довгоочікувані новинки – крем для тіла та крем для рук увійшли в лінійку Celestial Black Diamond. Основний компонент серії – алмазна пудра, яка дозволяє інгредієнтам проникати в глибокі шари епідермісу, підвищуючи ефективність потужних активних речовин.

Крем для тіла Celestial Black Diamond глибоко зволожує шкіру, посилює вироблення колагену, підвищує еластичність та запобігає ознакам старіння. Завдяки розкішній текстурі крем забезпечує інтенсивний догляд, миттєво даруючи відчуття комфорту. В складі засобу: алмазна пудра, гіалуронова кислота та запатентована формула NAC Y², які в комплексі ефективно заспокоюють шкіру після апаратних процедур, загоюють запалення, зменшують пігментацію та повертають природне сяйво. Для оптимального ефекту рекомендуємо також використовувати сироватку Celestial Black Diamond для догляду за шиєю та зоною декольте.

             

Крем для рук Black Diamond, швидко вбирається, ефективно зволожуючи, пом'якшуючи та омолоджуючи шкіру. Засіб, натхнений культовими продуктами для обличчя 111SKIN, створений на основі інноваційних інгредієнтів. Похідна форма вітаміну С допомагає зменшити пігментацію, а алмазна пудра, веганський пептид та екстракт безсмертника борються з ознаками старіння, заспокоюють, глибоко живлять та вирівнюють тон шкіри.