Весна – час яскравих оновлень. Пропонуємо познайомитися з найбажанішими моделями сезону, які допоможуть скласти неповторні весняні образи.

 

Капсульна колекція Evangelie Smyrniotaki x Sergio Rossi

 

Колекція Sergio Rossi створена спільно з Еванджелін Смирніотакі, артдиректоркою та засновницею блогу про стиль Styleheroine. Спокусливі та дуже жіночні моделі розкривають сучасний стиль Sergio Rossi й додадуть образам гламурного шику.

 

Перша сумка Кейсі Кедуолладера для Mugler

Креативний директор Mugler Кейсі Кедуолладер спільно з Матильдою Венцель, яка нещодавно стала дизайнером аксесуарів марки, представили ефектну скульптурну модель Spiral Curve 01. Перша сумка, створена Кедуолладером для бренду, виконана італійськими майстрами вручну з гладенької шкіри та має унікальну спіральну форму.

 

Футуристичні кросівки Givenchy

Новаторський дизайн кросівок TK-360+ – яскравий приклад ультрасучасного погляду Givenchy на дизайн. Креативний директор бренду Метью Вільямс запропонував для моделі TK-360+  інноваційну скульптурну форму та підошву з унікальними протекторами, які забезпечують оптимальне зчеплення та комфорт.

 

Колекція Givenchy х (b).STROY

Французька марка Givenchy представила капсульну колекцію, створену з (b).STROY – провокаційним андеграундним брендом з Нью-Йорка. Натхненням для колекції став зв’язок сучасного мистецтва, технологій та високої моди. Метью Вільямс разом з Бріком Оуенсом та Дітером Гремсом створили ексклюзивні моделі з розслабленим кроєм та неповторним декором – акцентними фірмовими патчами.

 

Створюйте неповторні образи разом з SANAHUNT!