Кучеряве та хвилясте волосся потребує особливого догляду. Через пористу структуру кучері більш схильні до сухості та ламкості, тому варто обирати дбайливі засоби, адаптовані до спеціальних потреб.

Бренд Christophe Robin, заснований провідним паризьким колористом Крістофом Робіном, створив лінійку Luscious Curls саме з урахуванням особливостей кучерявого та хвилястого волосся. Засоби підкреслюють природну красу кучерів, відновлюють структуру, а також роблять процес укладання швидким та комфортним.

Як правильно обрати продукти з лінійки Luscious Curls і яка особливість використання? Розберімося крок за кроком.

Крок 1. Очищення

Кондиціонер, що очищає Luscious Curl


Ваше волосся хвилясте та в’юнке? Ви полюбляєте класичне очищення з густою піною та бажаєте отримати розкішний прикореневий об’єм? Зверніть увагу на очищувальний кондиціонер Luscious Curl з олією насіння чіа.
 
Це чудова альтернатива шампуню, яка ніжно, але ефективно видаляє забруднення, робить хвилясте волосся легким, чистим та свіжим. Завдяки властивостям кондиціонера засіб глибоко зволожує, м’яко розплутує та попереджає пушіння. Очищувальний кондиціонер Luscious Curl - це ще й справжня знахідка для прихильниць укладання на брашинг, адже він робить локони слухняними, пружними та повертає здоровий блиск.

Спосіб застосування: Масажними рухами нанесіть кондиціонер на вологе волосся від коренів до кінчиків. Обов’язково залиште на 2 хвилини для впливу, адже засіб не має агресивних очищувальних компонентів і потребує часу, щоб забезпечити максимальний результат. Пройдіться по волоссю пальцями, ніби розчісуючи та ретельно змийте.

Якщо після використання засобу ви відчуваєте, що ваше волосся все ж потребує додаткового зволоження, спробуйте легку маску Christophe Robin з алое.

Бальзам, що очищає Luscious Curl

Ваше волосся кучеряве, а неслухняні завитки плутаються та схильні до сильної сухості? Спробуйте бальзам, що очищає Luscious Curl з маслом кокума. Густий засіб майже не піниться, делікатно усуває забруднення та глибоко живить волосся. Використання очищувального бальзаму Luscious Curl нагадує ковошинг – популярний метод миття кучерявого волосся з використанням кондиціонера. Саме такий підхід дозволяє швидко трансформувати неслухняну шевелюру на окреслені блискучі локони.

Спосіб застосування: Масажними рухами нанесіть очищувальний бальзам на вологе волосся від коренів до кінчиків. Розчешіть волосся по всій довжині пальцями, щоб розплутати. Ретельно змийте.

Для глибокого очищення шкіри голови рекомендуємо раз на тиждень чергувати засіб з маскою для очищення волосся або скрабом з морською сіллю – абсолютним бестселером Christophe Robin, який делікатно відлущує ороговілі клітини, не порушуючи pH-баланс шкіри та покращує мікроциркуляцію.

Крок 2. Зволоження та укладання

Незмивний моделюючий крем Luscious Curl з олією насіння чіа спеціально розроблений для надання форми хвилястому волоссю без надлишкового обтяження. Засіб з ніжною текстурою посилює завиток, чудово контролює пухнастість, надає пружність та блиск. Використовуйте продукт після очищувального кондиціонера, розподіляючи на вологому волоссі. Руками сформуйте кучері. Висушіть волосся природним шляхом або за допомогою фена з насадкою-дифузором.

Незмивне масло Luscious Curl створене для живлення та стайлінгу кучерявого та дуже в’юнкого волосся. Завдяки формулі з маслом кокум та густій текстурі засіб інтенсивно відновлює й захищає волосся від втрати вологи. Наносіть баттер на вологе волосся після використання очищувального бальзаму. Руками надайте локонам форми. Висушіть волосся природним шляхом або за допомогою фена з насадкою-дифузором.

Обирайте найкращий догляд разом з SANAHUNT!