Косметологічний прилад нового покоління від MZ Skin був представлений зовсім недавно, але майже одразу завоював прихильність б'юті-експертів та отримав схвальні відгуки б'юті-критиків. Пропонуємо дізнатись, в чому секрет LED-терапії та особливість приладу від доктора Маріам Замані.

 

Після того, як в 1990-х клінічно підтвердився відновлювальний та лікувальний вплив світла на клітини, світлодіодна терапія стала незамінною частиною послуг в професійних косметологічних клініках. Видимий ефект, відсутність реабілітаційного періоду та можливість поєднувати LED-терапію з будь-якими іншими видами апаратних процедур зробили послугу надзвичайно популярною.

 

LED (Light-emitting diode) в перекладі з англійської – світлодіод. Простими словами, світлодіодна терапія – це спрямований вплив на шкіру кольорів світла різного спектру. Кожен колір має свої особливі властивості та певну довжину хвилі, проникаючи від верхніх шарів епідермісу до нижніх, прискорюючи вироблення колагену, регенерацію клітин та омолоджуючи тканини.

Підтримуючи тренд на персоналізований смарт-догляд доктор Маріам Замані запропонувала для клієнтів унікальний досвід, спочатку створивши культову світлодіодну маску Golden Facial Treatment, а зараз представивши розкішну версію – LightMAX Supercharged 2.0. Обидва прилади призначені для зручного домашнього використання.

Натхнена аналогічними косметологічними процедурами LightMAX Supercharged 2.0 забезпечує ефективний догляд за шкірою обличчя вдома та вирішує поширені проблеми, такі як: втрата еластичності, мімічні зморшки, запалення, висипання та гіперпігментація. Маска виготовлена із запатентованого гнучкого силікону, який повторює форму обличчя, забезпечуючи оптимальну кількість світла для більш ефективного використання.

 

LightMAX Supercharged 2.0 має два ефективні режими – Anti-Ageing, що поєднує червоне з інфрачервоним випромінюванням, для потужного омолоджувального ефекту, та режим Acne, що поєднує червоне та синє світло для боротьби з недосконалостями та запаленнями.

 

Режим Anti-Ageing:

- Стимулює вироблення колагену, підвищує пружність та еластичність шкіри

- Покращує колір обличчя

- Заспокоює подразнення та запалення, зменшує чутливість

- Допомагає шкірі отримувати більшу користь від доглядових продуктів

 

Клінічно доведено:

- Зменшення глибини зморшок на 36% за 4 тижні

- 98% користувачів підтвердили, що шкіра стала більш пружна за 12 тижнів використання

- 96% користувачів підтвердили зменшення тонких ліній за 12 тижнів використання

- 95 % користувачів підтвердили, що колір обличчя за 12 тижнів використання значно покращився

 

Режим Acne:

- Має антибактеріальні властивості, знімає набряки, запалення та очищає шкіру

- Вирівнює тон, вирішує проблему постакне

- Стимулює вироблення колагену, зміцнює пружність

- Покращує колір обличчя

 

Клінічно доведено:

- Зменшення запальних процесів на 77,9% за 8 тижні

- 81% користувачів підтвердили значне зменшення вугрового висипу за 12 тижнів

 

 

Для помітного ефекту LightMAX Supercharged 2.0 потребує лише 10 хвилин впливу на день, спеціалісти MZ Skin радять проводити процедуру 3-5 днів на тиждень. 

 

Обирайте догляд нового покоління разом з SANAHUNT!