Речі з колекцій австралійського бренду Zimmermann легко впізнати з першого погляду. Моделі, натхненні сонячною естетикою австралійських пляжів, сповнені оптимізму, жіночності та неповторного магнетизму. Пропонуємо познайомитись з культовим брендом ближче.

Австралійський бренд Zimmermann був створений у 1991 році сестрами Нікі та Сімоною Циммерман. З перших колекцій головним джерелом натхнення для Нікі та Сімони стали спогади з дитинства – сонячні австралійські канікули в передмісті Сіднея, подорожі з батьками на популярний курорт Голд-Кост, захоплення ретро-постерами та фотографією. Безтурботний час, проведений у родинному колі, втілився у витончених силуетах, легких тканинах та яскравих деталях колекцій, які закликають насолоджуватися життям.

Zimmermann адепт кропіткої ручної роботи, тому всі деталі, протягом тижнів, виконуються вручну. Унікальний почерк бренду прослідковується від квіткового декору й витонченого мережива до тканин з оригінальними принтами, натхненими мистецтвом. Наприклад, на розкішних виробах з попередніх колекцій можна помітити фрагменти робіт художника-графіка Джеймса Нортфілда.

Натхненням для Resort 2023 стали вінтажні фото 1950-60-х років, на яких гламурні фешіоніста тих часів насолоджувалися курортним відпочинком. Легкі натуральні тканини, розкішне оздоблення та фірмові візерунки – від моделей з нової круїзної колекції неможливо відвести погляд.

Романтичні, жіночні та надзвичайно елегантні силуети вже в SANAHUNT!