Колекція Balenciaga Fall'24 відображає інтерпретацію Демни модних кодів Лос-Анджелеса через кінематографічний об’єктив, орієнтований на персонажів. Ідея ​​відкривається через спортивний одяг для бігу, йоги та занять у залі і поступово переходить до голлівудського вечора з сукнями, натхненними Крістобалем Баленсіагою. Між цими блоками привертають увагу оновлений гранж, неформальні повсякденні луки та фірмові силуети. 

 

Balenciaga вперше представила колекцію у Лос-Анджелесі. Показ пройшов на вулиці, висадженій пальмами, та супроводжувався музикою від BFRND з авторським треком, де звучали різні голосові нарративи.

 

Відкриває показ спортивна лінійка. Прості та улюблені всіма речі для активного способу життя: шорти, топи-бра, легінси та худі.

 

 

Balenciaga
23 860 грн
Balenciaga
45 710 грн
Balenciaga
68 510 грн
Balenciaga
48 060 грн
Balenciaga
27 380 грн
Balenciaga
54 880 грн
Balenciaga
70 030 грн
Balenciaga
31 850 грн

 

Потім послідувала секція трикотажу. Ця частина віддає належне американській моді на оксамитові спортивні костюми та стрітстайлу зірок нульових. Нові версії костюмів пропонують низькі штани – деякі настільки низькі, що видно білизну – і укорочені куртки з капюшоном. Доповнюють образи чоботи на високій підошві Alaska.

 

Після трикотажу входить нео-гранж. В образах домінують багатошаровість та оверсайз. Повсякденний одяг вирізняється великими пропорціями і точним кроєм та втілює неформальність і гламур. 

 

 

Balenciaga
Футболка T-Shirt Dress
46 180 грн
Balenciaga
Топ Patched T-Shirt Top
46 180 грн
Balenciaga
Сорочка Asymmetric
43 240 грн
Balenciaga
Кардиган Knotted Zip-Up
75 200 грн
Balenciaga
Джинси Low Straight Pants
73 210 грн

 

Вечірній одяг завершує показ. Форми і силуети чітко виражені, багато позицій поєднують минуле і сучасне, посилаючись на оригінальні дизайни, створені самим Крістобалем Баленсіагою. Сукні-пальто з запахом мають кутасту різку плюшеву форму, тоді як ідеального крою сукні на одне плече створюють м’якше враження.

 

 

 

Останній образ підкреслює ефект інкогніто: монументальна біла сукня з важкого білого сатину з жорстким щитком для обличчя.

 

Що стосується аксесуарів - окуляри включають еволюціоновані форми масок і крил, а також нову лінію Malibu з еластичними дужками і виготовленням з преміального титану. Нова модель взуття – кросівки 10XL – підкреслюють перебільшення в пропорціях, яке є характерним для Balenciaga.

 

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСЮ КОЛЕКЦІЮ BALENCIAGA