У спекотні літні дні ми особливо цінуємо і вибираємо все, що дає нам відчуття прохолоди та комфорту. Коли температура на вулиці перевищує комфортний максимум - настає час лляного одягу.

 

Льон асоціюється у нас з неквапливими літніми прогулянками та естетикою вишуканого відпочинку. Є особливий шарм у його заломах. Він чудово пропускає повітря, дозволяє шкірі дихати та запобігає перегріву. Легка текстура дарує відчуття прохолоди, що особливо приємно під палючим сонцем. Натуральні волокна льону не викликають подразнень і мають антисептичні властивості. Тканина швидко поглинає та випаровує вологу, що залишає відчуття свіжості протягом усього дня. А комбінації льону з шовком або бавовною поєднують у собі всі природні властивості льону з ніжністю та м'якістю шовку або бавовни, створюючи ідеальний баланс комфорту, естетики та практичності для літнього гардеробу.

 

Лляні сукні та комбінезони виглядають органічно та жіночно, приносять з собою нотки невимушеності та розслабленості. Штани та шорти стануть оазисом комфорту, а багатофункціональність лляної сорочки дозволить створювати стильні аутфіти для різних виходів. 

 

 

Outlet
-70%
Gabriela Hearst
62 280 грн 18 690 грн
Zimmermann
39 840 грн

 

Outlet
-70%
The Mannei
43 010 грн 12 910 грн
The Row
93 500 грн
Rag & Bone
14 700 грн

 

Важко уявити чоловічий літній гардероб без лляної капсули, адже сильна половина людства не звикла жертвувати комфортом. Чоловіки сьогодні майстерно адаптують льон у різні образи - від розслабленої комбінації футболки з шортами, до елегантних ділових образів. Дизайнери подбали про те, щоб чоловіки могли насолоджуватися улюбленим матеріалом і в офісі, пропонуючи великий вибір поло, сорочок та класичних моделей штанів з льону.

 

 

[collectionslider="270624-3"]

 

[collection="270624-5"]

 

[collectionslider="270624-4"]

 

Льон – це більше ніж просто тканина, це символ літа, свіжості та невимушеної елегантності. Вибираючи лляний одяг, ми обираємо комфорт і стиль, які залишаються з нами протягом усього спекотного сезону.

Насолоджуйтесь літом стильно та комфортно. Звертайтесь до наших стилістів, щоб отримати персональну підбірку та консультацію:
VIBER
WhatsApp
Telegram