Як проголошує давня даоська філософія, все різноманіття у Всесвіті походить від взаємодії протилежностей Інь та Ян, небесного та земного, чоловічого та жіночого початку. У своїх ароматах бренд The Harmonist відроджує давні східні традиції. 

Китайська космологія стверджує, що ці дві сили Інь і Ян породили п'ять елементів - воду, землю, дерево, метал і вогонь - які є будівельними блоками Всесвіту та основами The Harmonist.

 

 

Колекція Prequel Collection прославляє дві сили, які формують усі аспекти життя на землі, Сонце та Місяць. Сонце забарвлює наше сприйняття, надає енергії та розкриває яскравість навколишнього середовища. Місяць визначає наші рухи, нашу поведінку, наші ритми. Аромати Sun Force і Moon Glory є втіленням цього. Два парфуми, окремі, але разом, різні, але нерозривно пов’язані. 

 

Sun Force - наповнений сяючою і оптимістичною енергією Янь ,парфум вшановує життєву силу ранкового сонця та чоловічу енергію ароматами цитрусових та екзотичної деревини, що посилюються після обідньої спеки. Яскравість гавайського помело оживляє загадкову природу бензоїну і ветівера та загортається у елегантність болгарської рози і кремову натуру сандалового дерева.

 



Верхні ноти - помело, шафран і болгарська троянда
Ноти серця - мед, кардамон і олібанум
Ноти бази - бензоин, ветивер, мускус і сандал

 

 

Moon Glory - оспівує жіночу енергію та поезію містичного місяця, силу, яка формує кожен рух, візерунок і ритм на Землі. Аромат ґрунтується на п’янких нотах сутінкових квітів. Делікатність гавайського жасмину, королеви ночі та пасифлори поєднується з нотами солодкого лічі, меду та іланг-ілангу. Загадковий та витончений аромат, який охоплює власника та притягує, як повний місяць.

 

 

Верхні ноти: жасмин, іланг-іланг, лічі
Ноти серця: королева ночі, пасифлора, органічний мед
Базові ноти: дерево хінокі, бальзам, сандалове дерево

 

Філософія The Harmonist - Інь і Ян, чорне і біле, що віддають і отримують. Ці, здавалося б, суперечливі сили насправді доповнюють один одного і не можуть існувати одна без одної – власне, і ми не можемо, оскільки сонце дає світло й енергію все живе, тоді як місяць регулює океанські припливи та має циклічний вплив на наше життя та наші тіла. 

Наповнюйтесь енергією природи та відкривайте для себе нові ольфакторні горизонти разом із SANAHUNT!