NuFACE

 

NuFACE лідер серед мікрострумових косметичних приладів, які допомагають кожному клієнту виглядати та почуватися красивіше, а головне, у домашніх умовах. Використовуючи флагманську технологію мікроструму, клінічно доведено, що відзначені нагородою продукти NuFACE® допомагають тонізувати, зміцнювати irbhe та зменшувати вигляд зморшок, забезпечуючи помітні миттєві результати.

NuFACE Trinity прилад для мікрострумової терапії з інноваційним дизайном і змінними насадками, які нададуть вашій шкірі сяйва та молодості без використаня філерів та інвазивних процедур. Разом із легким гель праймером у комплекті, який забезпечує ефективне проникнення мікроструму у шкіру, NuFACE Trinity надає чітких контурів обличчю та робить процедуру використання мікрострумів безболісною.


Як працює пристрій NuFACE Trinity?

NuFACE — це, по суті, «фітнес для вашого обличчя». Пристрій використовує технологію мікроструму для надсилання електричних струмів низького рівня, які імітують іонній потік тіла, через різні шари шкіри обличчя, аж до м’язів, щоб, по суті, тренувати їх та тримати у тонусі. Ідея полягає в тому, що, стимулюючи м’язи обличчя, які пов’язані зі шкірою, ви зможете підтягнути та покращіті зовнішній вигляд шкіри. NuFACE  - це догляд за шкірою, еквівалентний виконанню сотень присідань щодня, за винятком того, що з Trinity ви навіть не спітнієте!

 

«Якщо м’язи обличчя обвисають, то і шкіра обвисає», — пояснює засновниця Тера Петерсон. «Саме тому ми кажемо, що якщо ви не стимулюєте м’язи обличчя, то фактично ігноруєте близько 50 відсотків загального здоров’я шкіри, оскільки засоби догляду за шкірою впливають лише на зовнішню поверхню шкіри. Вони не можуть впливати на підлеглі м’язи, і тут у гру вступає мікрострум».

Звичайно, так само, як тренування решти тіла, вам потрібно буде регулярно використовувати мікрострумовий пристрій, щоб підтримувати результати. «Це так само, як регулярні пробіжки, — каже Тера Петерсон. «Чим більше ви бігаєте та працюєте над м’язовою пам’яттю, тим міцнішими та підтягнутими стають ваші м’язи. Але якщо ви припините бігати, ці м’язи згодом повернуться до свого початкового стану, і те ж саме з мікрострумами».

 

Які результати від використання NuFACE Trinity?

 

Щоб отримати найкращі результати, використовуйте пристрій 5 днів на тиждень протягом 60 днів. Якщо ви задоволені своїми результатами, поверніться до 2-3 процедур на тиждень, щоб підтримувати шкіру у тонусі та не втратити накопичені результати.

  • Знімає набряклість
  • Розгладжує тонкі лінії та зморшки
  • Готує шкіру до макіяжу
  • Робить контур обличчя більш чітким
  • Миттевий ліфтинг 
  • Повертає шкірі обличчя сайва
  • Активно зволожує шкіру

 

 

Всього 5 хвилин на день, 5 днів на тиждень і ви отримаєте підтягнуту, тонізовану шкіру з чіткими контурами, про яку ви завжди мріяли, найголовніше - регулярність!

Досліджуйте світ краси та обирайте для себе тільки найефективніший догляд разом із SANAHUNT LUXURY DEPARTMENT STORE!