Популярність амбіційного нью-йоркського бренду стрімко набирає обертів. Сучасний крій, впізнавані акцентні деталі, матеріали найкращої якості – все це робить речі Khaite об’єктом бажання модниць з усього світу. Естетика Khaite – це про безкомпромісно гарний смак, але природній, презентований з зухвалою легкістю та без нарочитих зусиль. Пропонуємо дізнатись, що надихає засновницю бренду Кетрін Гольштейн на створення колекцій та чому речі Khaite – це довгострокова інвестиція в гардероб.

 

Дитинство та юність Кетрін Гольштейн провела на півдні Каліфорнії та в Лондоні, але справжнім домом завжди вважала Нью-Йорк. Навчаючись в престижній нью-йоркській школі дизайну Parsons School of Design, Кетрін захоплювалась естетикою міста та кінематографом. Саме історії про вулиці Нью-Йорка 1970–1980-х, такі як «Таксист» та «Клют», фільми Девіда Лінча та похмура атмосфера Ґотем-Сіті й знайдуть своє відображення в майбутніх колекціях Khaite.

Гольштейн заснувала Khaite у 2016 році, обравши для бренду назву, яка не тільки співзвучна з її власним ім’ям, а й має чарівне значення. Розпущене довге волосся, яке розвиває вітер – саме такий переклад Khaite з грецької. Концепцією, з якою Кетрін запускала бренд, було створення досконалої бази, яку б жінка, купивши раз, полюбила назавжди. Після того, як фото актриси Кеті Холмс у в’язаному бра та кардигані Khaite  потрапили у всі модні видання, бренд з камерного американського улюбленця миттєво перетворився на міжнародного фаворита, на речі якого модники влаштовували справжнє полювання.

«Є знаменита фраза Діани Вріланд, про те, що перш ніж вийти з дому, варто подивитись в дзеркало й зняти одну річ. Я завжди намагаюся про це пам’ятати», - прокоментувала одну з останніх колекцій Кетрін Гольштейн. Цей підхід чітко прослідковується і в деяких моделях, в яких відсутній акцентний декор, але домінує розкішне поєднання фактур та складний крій. До того ж гладенька шкіра та прогумований твіл, – це матеріали, які добре перегукуються з естетикою Нью-Йорка.

Особлива розкіш – аксесуари Khaite, які завдяки матеріалам та майстерному виконанню точно ніколи не вийдуть з моди. Наприклад, ремінь Robbi з фурнітурою покритою 18-каратним золотом, або сумка-хобо August – сучасна інтерпретація естетики хіпі. А туфлі Khaite з позачасовим, але водночас чуттєвим дизайном Мері Джейн додадуть будь-яким образам романтичного акценту.

 

Зустрічайте весну в стилі SANAHUNT!