Інноваційний бренд Cor поєднує натуральні інгредієнти з науковим підходом, щоб забезпечити оптимальний догляд за шкірою та зберегти красу на довгі роки. Засновниця бренду Дженніфер МакКінлі народилась в Новій Зеландії та багато подорожувала. Справжньою проблемою для жінки було знайти портативний та простий у використанні догляд, який дозволив би дбати про здоров’я шкіри в дорозі. Під час візиту до Кореї, МакКінлі відкрила для себе роботу вченого, який використовував технологію наносрібла, підвищуючи ефективність доглядової косметики. Цей підхід блискуче працював на проблемній шкірі Дженніфер й надихнув її на створення Cor.

Підтримуючи ідею, що б’юті-рутина не повинна займати багато часу, Cor пропонує унікальні засоби, які забезпечують ефективний та надзвичайно комфортний догляд. За дієвий результат відповідають фірмові формули з морським колагеном, протеїнами шовку, ретинолом та іншими натуральними інгредієнтами, які наповнюють шкіру вітамінами та антиоксидантами.

 

Бестселер бренду – мило для вмивання Cor Silver. Компактний засіб вирішує широкий спектр задач – від глибокого очищення та боротьби з недоліками, до відновлення еластичності та ліфтингу. Завдяки унікальній формулі з колоїдним сріблом, мило має антибактеріальну дію, зменшує видимість пігментних плям, робить шкіру більш пружною та гладенькою. Запатентована система доставки дозволяє корисним інгредієнтам проникати в глибокі шари епідермісу, підвищуючи ефективність активних речовин.

Окрім фірмового срібла, мило Cor Silver збагачене:

 

- Морським колагеном, відомим своїми ефективними омолоджувальними властивостями.

- Гіалуроновою кислотою, яка глибоко зволожує шкіру, розгладжує й повертає природне сяйво.

- Протеїном шовку серицином, який захищає шкіру від агресивного впливу сонячних променів.

- Натуральним полімером хітозаном, який має себорегулюючі властивості, виводить токсини та вирівнює тон.

- Екстрактами жожоба, алое, авокадо та іншими натуральними інгредієнтами які наповнюють шкіру вітамінами та антиоксидантами.

 

Потужна інноваційна формула та зручний формат Cor Silver забезпечують надзвичайно дієвий, комплексний й одночасно простий у використанні догляд, підтримуючи здоров’я, молодість та красу шкіри. Мило представлене в трьох розмірах.

 

Обирайте найкращий догляд в SANAHUNT!