Від унікальної зубної щітки до культового масажера для обличчя - гаджети FOREO є абсолютним must-have у вашій ванній кімнаті. Гігієнічні силіконові девайси відкривають новий рівень щоденного б’юті-ритуалу та піклуються не лише про вашу шкіру, а й про ваш час. 

 

Масажер для очищення обличчя LUNA

Будь-який догляд починається з невід'ємного етапу - делікатного та якісного очищення. Завдяки FOREO ще ніколи не було так легко видалити до 99,5% забруднень. Цей компактний девайс спрямовує пульсації T-Sonic для достатньо м’якого очищення пор, відлущування, а також роботи з ознаками старіння та запобіганню появі висипань. Оберіть LUNA відповідно до вашого типу шкіри, налаштуйте зручний режим та насолоджуйтеся неймовірними результатами! 

 

Зубна щітка ISSA для всієї родини

Надм'яка гігієнічна силіконова зубна щітка видаляє на 30% більше нальоту, ніж звичайна традиційна щітка. Завдяки пульсаціям високої інтенсивності, вона швидко і якісно працює з забрудненнями ваших зубів, ясен, язика та щік, а 16 рівнів інтенсивності чищення забезпечують персоналізований підхід до кожного її власника.
Широка лінійка бренду пропонує різноманіття кольорів та моделей: ISSA baby для дітей віком від 0 до 4, ISSA kids - від 5 до 12 років, а також класичні та тревел версії пристрою для дорослих. 


Зарядіть вашу ISSA лише один раз та використовуйте щоденно цілий рік!

 

Девайс-бестселер UFO

Влаштуйте справжній СПА-відпочинок, не виходячи з дому! Всього за декілька хвилин використання UFO живить та зволожує шкіру на 126%, зберігаючи ефект до 6 годин.
Оберіть спеціально розроблену маску з лінійки FOREO, налаштуйте процедуру через зручний додаток, зафіксуйте маску на приладі та відчуйте миттєві результати. Завдяки технології Hyper-Infusion, поєднанню тепла та масажу, UFO “проштовхує” активні інгредієнти з вашої маски глибоко в шкіру, де вони працюють якнайкраще.

 

Догляд за зоною навколо очей IRIS

Зона навколо очей - делікатна та чутлива. Вона також потребує особливого догляду, який буде вирішувати значну частину викликів - темні кола, ознаки старіння, втома тощо. 

IRIS - це швидкий і ультрагігієнічний пристрій для масажу очей, натхненний стародавньою технікою лімфодренажу пальцями, що практикувалася в Азії. Оксамитово-м'який на дотик, він підвищує ефективність кремів і сироваток, розгладжуючи контур та зменшуючи набряки під очима.

 

 

 

Ідеальна шкіра без висипань з ESPADA

Бездоганний колір та якість обличчя можливі завдяки ESPADA! Він  ефективно працює з плямами та запаленнями, не пересушуючи шкіру, а також регулює вироблення шкірного сала, щоб запобігти висипанням у майбутньому. 

Результат - шкіра чиста, здорова та гладка.

 

Обирайте найкращий догляд разом з SANAHUNT