Урочистий банкет в Букінгемському палаці чи запальні танці на Coachella та Burning Man – для ефектних образів від Alessandra Rich немає обмежень. За роки існування прихильницями англійського бренду стали принцеса Уельська Кейт Міддлтон, Гейлі Бібер, Ніколь Кідман, Дуа Липа та Кендалл Дженнер, які сміливо експериментують зі стилем, обираючи витончені сукні Alessandra Rich.

 

Героїня Alessandra Rich приваблива, іронічна та впевнена у собі. Руйнуючи стереотипи, поєднуючи елегантність з чуттєвістю, вона зачаровує з першого погляду та розбиває серця. Жити та одягатися у своє задоволення – основна філософія бренду.

«Мої дівчата люблять добре проводити час», — коментує образи з колекції Resort 2023 засновниця бренду Александра Річ —«Я хотіла запропонувати щось більш характерне, палке та вільне від упереджень» 

     

Основа колекції Resort 2023 – принти, крій, що вигідно підкреслює силует, мереживо та ефектні вирізи, які додають стриманим образам провокації. На контрасті з витонченими сукнями —розслаблені комплекти, шорти, кроп-топи та все те, що є втіленням пригод, подорожей та яскравого проведення часу.

Для червоної доріжки Alessandra Rich пропонує більш гламурні, драматичні моделі – розкішна оксамитова сукня з глибоким декольте, шовкова сукня з акцентним драпуванням та ефектний декор із пір’я.

Обирайте образи Alessandra Rich разом з SANAHUNT!