Шведський бренд Verso тісно співпрацює з науковцями та активно впроваджує інноваційні формули у свої засоби, саме з наукового відкриття бере свій початок й історія Verso. Засновник бренду Ларс Фредріксон винайшов нову форму корисного, але примхливого інгредієнта – ретинолу й назвав її Retinol 8. В кінці 2022 року бренд представив революційну новинку – сироватку для обличчя Super Elixir, в складі якої запатентована молекула NEAR 1. Пропонуємо розібратися детальніше, чому продукти Verso називають доглядом нового покоління.

 

В чому секрет ретинолу та особливість Retinol 8?

З усіх доступних нам сьогодні інгредієнтів для догляду за шкірою, ретинол є одним з найбільш ефективних. Водночас існує безліч застережень щодо його застосування. Ретинол – одна з форм вітаміну А, багаторічні дослідження довели його здатність вирішувати широкий спектр проблем зі шкірою - від тонких ліній та зморшок до пігментації та запалень. Ретинол працює на глибокому клітинному рівні, де активно підвищує вироблення колагену та еластину, зменшує клітинне старіння, а також регулює гідроліпідний баланс. Вітамін А не виробляється організмом, він надходить з їжею та шляхом місцевого застосування засобів догляду.

Перш ніж ретинол зможе регенерувати клітини та стимулювати вироблення колагену, він повинен перетворитися в шкірі у ретиноєву кислоту. Тому важливим є систематичне використання засобів та терпіння. Вперше знайомлячи шкіру з ретинолом, важливо розпочати використання засобу один раз на тиждень, поступово збільшуючи частоту. Побічною дією може стати сухість, подразнення, опіки та гіперпігментація – ретинол робить шкіру більш чутливою до світла. Тому використання сонцезахисного крему широкого спектра дії (30 або вище) є обов’язковою мірою.

Вивчаючи властивості ретинолу Ларс Фредріксон запропонував революційну формулу Retinol 8. Ця похідна ретиноєвої кислоти у 8 разів ефективніша за звичайний ретинол і має вдвічі менш подразливу дію. Тому засоби Verso не тільки пришвидшують видимий результат, а й мають делікатний вплив на шкіру, запобігаючи появі недосконалостей та подразнень.

В чому революційність молекули NEAR 1?

 

Запатентована молекула NEAR 1 – це нова форма вітаміну А, яка за своїми властивостями кидає виклик усім іншим ретиноїдам, включаючи ретинол. Щоб створити абсолютно нову молекулу Verso вісім років співпрацював з незалежними вченими та лабораторіями. NEAR 1 поєднує в собі вітамін А та ніацинамід (вітамін B3), що робить молекулу єдиним у своєму роді «гіпоалергенним ретинолом» з активною дією проти тьмяності й пігментних плям. Super Elixir – перший продукт бренду, в складі якого є NEAR 1. Засіб підходить для усіх типів шкіри та помітно покращує зовнішній вигляд – вирівнює тон, зменшує тонкі лінії та зморшки, ефективно бореться з пігментацією й підвищує стійкість шкіри до впливу стресових факторів навколишнього середовища. Кілька крапель і ваша шкіра гладенька та сяюча.

              

Відкрийте для себе інноваційний догляд Verso разом з SANAHUNT!