Розкішний виступ Ріанни в комбінезоні та шкіряному топі LOEWE на Super Bowl, співпраця з відомою японською студією анімаційних фільмів Studio Ghibli, колаборації з художниками та кампейни з відомими режисерами – іспанський бренд ні на тиждень не сходить зі сторінок модних видань, пропонуючи фешіоніста нові об’єкти бажання. Існує не так багато брендів, речі яких можна впізнати без логотипу. LOEWE – один із них. Згадуємо з чого почалась історія успіху модного дому.

Компанія була заснована в 1846 році в Мадриді групою іспанських шкіряних майстрів. Назва LOEWE виникла на кілька десятиліть пізніше, коли до виробництва приєднався німецький торговець Енріке Лоеве. Завдяки унікальній майстерності та неповторній якості шкіряних виробів на початку XX століття LOEWE став офіційним постачальником королівського двору Іспанії. Популярність компанії швидко набирала обертів, серед її прихильників значились Ернест Гемінгвей, Ава Гарднер, Ріта Хейворт, Марлен Дітріх та Софі Лорен. У 1970-х роках  світ побачив культовий логотип, розроблений художником Вінсентом Вела. 

Новий розділ своєї історії LOEWE відкрив у 2013 році, коли креативним директором бренду став Джонатан Андерсон. Яскрава візуальна ідентичність, прихильність до ремесла та підтримка благодійних проєктів ще сильніше зміцнили репутацію LOEWE як впливової культурної сили. Світ побачили культові сумки Puzzle, Hammock та Gate – розкішні позачасові моделі, які одразу стали класикою.

Бренд регулярно проводить виставки сучасного мистецтва, активно співпрацює з художниками й затвердив власну щорічну премію для ремісників – LOEWE Craft Prize. Майстерно переплітаючи твори сучасного мистецтва з історичними кодами бренду Джонатан Андерсон пропонує елегантний й водночас іронічний дизайн – від широких ременів-корсетів асиметричних кардиганів і до знакових моделей взуття з ефектними підборами, таких як Nail Polish.

Кампанія пре-колекції SS23 продовжує постійну співпрацю LOEWE з фотографом Юргеном Теллером та пропонує насолодитися  участю таких зірок як Лука Гуаданьїно, Роні Хорн, Хлоя Севіньї та Наомі Акі, які постають в кадрі в комбінованих сорочках, спортивних штанах та джинсах з фірмовими деталями. 

 

Додайте образам акцентів разом з SANAHUNT!