Поринути у розкішний аромат, створити особливу атмосферу та додати вдалих акцентів до інтер'єру - це магія, яка втілюється з настанням першої зустрічі з бельгійським брендом Baobab Collection. Створені майстрами вручну, в лімітованій кількості, високоякісні предмети даруючи своєму власнику унікальний естетичний та нюховий досвід. 

Крок 1: Парфумована свічка

Парфумовані свічки з лінійки Baobab Collection занурюють вас у чуттєву подорож різноманітними культурами та захоплюючими історіями. Прикрашені етнічними візерунками, покриті рафією або фірмовими принтами, зі спалахом сірника кожна з них розповідає нову історію та стає незвичайним предметом на вашому столі. 

Пориньте в атмосферу мексиканського пляжу з ароматом Giego або відчуйте на собі солоні бризки Нілу. Arabian Nights задовольнить поціновувачів Близького Сходу, а прихильникам цитрусових ароматів бренд пропонує Pierre de Lune.

Крок 2: Аромадифузор для дому

Аромадифузори – це чудовий спосіб створити атмосферу затишку та гармонії в приміщенні. Наповніть дім чарівними запахами амбри та мускусу, ладану та кедра або ветиверу та моху від Baobab Collection. Тепер, кожного разу повертаючись додому, вас огортає світ улюблених ароматів та відчуття релаксації після напруженого дня.

Крок 3: Розпилювач для ароматизації приміщень

Парфумований спрей не займає багато місця на журнальному столику та завжди поряд, аби оновити відчуття приємного аромату у кімнаті. Скористайтеся ним, коли чекаєте гостей або потрібно швидко додати ноти свіжості та чистоти.

Крок 4: Парфумовані гелі для душу та мило

Полиці ванної кімнати надихають проводити в ній більше часу та роблять б’юті рутину ще й приємною до ока. Прикрашені шовкографією скляні пляшки Baobab Collection елегантно розміщується в душових нішах або на краю ванни. 

Насолоджуйтеся моментами спокою та оновлення під час кожного прийому душу, завдяки гелю, який перетворює звичайність у витончений ритуал.

 

Створіть особливу атмосферу розкоші вдома разом з SANAHUNT!