Бренд Rahua широко відомий своїми продуктами для волосся та шкіри голови, що містять потужні інгредієнти, які зцілюють і трансформують. За ідеальним складом, який дарує неймовірний ефект, стоїть особливий компонент - секрет краси, що ховається у далеких тропічних лісах.

Одного разу, Фабіан Лігвін, відомий перукар і колорист з Нью-Йорка, опинився в серці тропічного лісу Амазонки, де зустрів жінок з фантастично довгим та блискучим волоссям до поясу. У відповідь на цікавість Фабіана жінки дали йому один флакон олії Рава, яку він дбайливо перевіз назад до Нью-Йорка у своїй валізі. У особистому салоні на П’ятій авеню він вирішив — як експеримент і без жодних очікувань — використати олію для лікування клієнта з надзвичайно пошкодженим волоссям. Вже через 10 хвилин майстер був неймовірно здивований, адже волосся з ламкого і неживого стало здоровим, блискучим та пружним.
У 2008 році Анна Айерс — дружина та діловий партнер Фабіана — приєдналася до чоловіка, аби розробити цілеспрямований досвід краси для споживачів у всьому світі. Спираючись на мудрість легендарного народу, разом вони запустили бренд Rahua.

Rahua втілює принципи екологічної стійкості та соціальної відповідальності, співпрацюючи безпосередньо з корінними племенами для забезпечення справедливої оплати праці й збереження традиційних методів збору врожаю. Сьогодні більше 500 сімей з Quechua-Shuar, Achuar і сусідніх племен працюють з засновниками бренду, щоб вирощувати в тропічних лісах інгредієнти, які використовуються в колекціях по догляду за волоссям та тілом Rahua.

Продукти Rahua відзначаються своєю натуральністю, відсутністю синтетичних добавок і винятковою ефективністю, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто прагне доглядати за своїм волоссям з повагою до природи та здоров’я.

“Так багато рецептур на ринку пропонують ефект, який не триває довго і навіть може створити нові проблеми. Rahua не приховує — він коригує за допомогою продуктів, які глибоко проникають, щоб зробити ваше волосся сильним і блискучим. Оскільки формули Rahua є висококонцентрованими, ви будете використовувати менше продукту, щоб отримати високі результати.”

Відкрийте для себе бренд Rahua разом з SANAHUNT!