Послідовна, комплексна та продумана beauty рутина не може обійтися без сеансів нанесення масок, адже саме це дає нашій шкірі потрібні результати. Застосування тих самих продуктів вдень і вночі звісно може задовольнити вашу шкіру, але використання масок для тих самих потреб може творити чудеса!

Ексклюзивна колекція рідких масок 111SKIN LIQUID MASKS - це 6 багатофункціональних продуктів з високоефективними формулами та довгостроковими результами, які змінюють правила гри для вашої шкіри так само, як і усі засоби догляду за шкірою від бренду.

Чому саме 6 продуктів? Це означає, що для конкретних проблем зі шкірою слід використовувати конкретну маску, аби отримати широкий спектр переваг та стовідсоткові результати. Тож давайте знайомитись ближче:

CONTOUR FIRMING MASK

Маска Contour Lifting зменшує видимість мімічних зморшок та відновлює контури обличчя. Засіб з високою концентрацією активних речовин, комплексом Pro-collagen та гіалуроновою кислотою стимулює вироблення колагену, ефективно бореться зі зневодненням та гіперпігментацією. Завдяки алмазним частинкам інгредієнти глибше проникають у клітини, миттєво відновлюючи шкіру. Додаткова перевага маски - її можна використовувати, як основний догляд, не змиваючи засіб.

 

ДЛЯ КОГО: Для тих, кому необхідний антивіковий догляд та зволоження.

РЕЗУЛЬТАТ: Підтягує, зміцнює та тонізує для досягнення максимальних результатів. Зміцнює клітинний бар”єр та робить шкіру пружною. Зменшує передчасні тонкі лінії, зморшки та пігментацію.

ROSE QUARTZ EXFOLIATING MASK

Маска Rose Quartz делікатно скрабує, звужує пори, освітлює пігментні плями і надає шкірі природного сяйва. Завдяки дрібним скрабуючим частинкам, рожевому кварцу, комплексу фруктових кислот та активним зволожуючим компонентам, засіб стимулює вироблення колагену, вирівнює тон та ефективно бореться з тьмяним кольором обличчя.

ДЛЯ КОГО: Для тих, хто потребує відновлення шкіри та природного сяйва.

РЕЗУЛЬТАТ: Надає сяйва та зберігає вологість шкіри. Відновлює структуру шкіри та бореться із тмяністю. Стимулює вироблення колагену, звужує пори та зменшує появу тонких зморшок. Розриває клітинні зв'язки, щоб прискорити оновлення клітин. Оптимізує бар'єрну функцію рогового шару та підтримує еластисність шкіри.

MICROBIOME BLEMISH MASK

Маска Microbiome Blemish Mask очищує пори, нормалізує вироблення себуму та заспокоює шкіру, схильну до жирності та появи запалень. Завдяки АНА-кислотам засіб м'яко відлущує ороговілий шар шкіри, усуває пігментні плями та постакне, комплекс пробіотиків відновлює природний мікробіом шкіри, а гідролат розмарину скорочує запалення та попереджає появу нових.

ДЛЯ КОГО: Для тих, хто бореться із проблемною шкірою, постакне та запаленнями.

РЕЗУЛЬТАТ: Бореться і зменшує запалення. Покращує мікробіом шкіри, усуваючи пігметні плями та постакне. Стабілізує вироблення шкірного себуму.

MOLECULAR HYDRATION MASK

Молекулярна маска Molecular Hydration Mask компенсує втрату вологи, розгладжує тонкі лінії та зморшки. Завдяки концентрованій формулі з вітаміном С, комплексу пребіотиків та низькомолекулярній та високомолекулярній гіалуроновій кислоті, засіб добре вбирається у шкіру, компенсуючи втрату вологи, повертаючи еластичність та природне сяйво. Також, використовуємо як і основний догляд, без змивання!

ДЛЯ КОГО: Для сухої шкіри обличчя та антивікової дії.

РЕЗУЛЬТАТ: Відновлює суху, зневоднену шкіру. Зволожує шкіру в кількох шарах для глибокого зволоження, завдяки багатомолекулярній гіалуроновій кислоті.

OXYGEN EXPRESS MASK

Експрес-маска Oxygen Express Mask, натхненна процедурою кріотерапії, стимулює процеси у клітинах, миттєво освіжаючи, тонізуючи та вирівнюючи тон шкіри. Завдяки комплексу з киснем, гіалуроновою кислотою, екстрактом женьшеню та АТФ-нуклеотиду засіб ефективно бореться з ознаками втоми, набряклістю та тьмяним кольором обличчя.

ДЛЯ КОГО: Для шкіри, яка постійно перебуває у стрессі, потребує тонізації та експрес результатів.

РЕЗУЛЬТАТ: Освіжає, освітлює та підтягує шкіру. Балансує рівень електролітів шкіри. Зменшує запалення, сприяє загоєнню ран і виробленню колагену та еластину. Зменшує почервоніння, покращує текстуру шкіри та підтягує. Зволожує та живить шкіру зсередини. Відновлює баланс стресових клітин. Відновлює бар'єрну функцію.

NAC Y2 RECOVERY MASK

Маска NAC Y² Recovery підвищує еластичність, регенерує та захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. Завдяки запатентованому комплексу NAC Y², засіб підвищує вироблення глутатіону – головного антиоксиданту, який нейтралізує вільні радикали, відновлює епідермальний бар'єр та запобігає передчасному старінню. Маска чудово підійде для шкіри, схильної до стресу, у тому числі після інвазивних процедур. Може застосовуватися, як основний догляд, без змивання.

ДЛЯ КОГО: Для тих, хто потребує активного відновлення шіри та прагне запобігти передчасному старінню, ефективне використання після інвазивних процедур.

РЕЗУЛЬТАТ: Зменшує стрес, подразнення та почервоніння, зміцнюючи шкіру проти всіх зовнішніх агресорів. Потужне зволоження. Відновлює захисну бар'єрну функцію шкіри, інтенсивно заспокоює та усуває недосконалості.

Усі 6 масок розробленаі таким чином, що сильнодіючі компоненти проникають у шкіру за короткий час. Для кожного, хто потребує допомоги з висипаннями, почервонінням, пошкодженнями від сонця, передчасним старінням, зневодненням знайдеться вирішення проблеми. 

Обирайте ексклюзивні та передові продукти 111SKIN для вашої краси у SANAHUNT.