Увага до деталей закладена в ДНК Kiton: від першої майстерні, заснованої Чіро Паоне в 1968 році з десятьма співробітниками, до нинішньої команди з сорока кравців - любов і уважність до кожного виробу залишаються незмінними. Цифри та виробництво зросли, ресурси і технології вдосконалилися, але пристрасть і майстерність залишаються головними рушійними силами.

 

Сьогодні компанія виходить за межі своєї впізнаваної естетики, пов'язаної з класичними піджаками, костюмами та сорочками, що принесли бренду всесвітню славу, та фокусується на невимушеній, але елегантній вибірці. Колекція повсякденного одягу Kiton розмовляє мовою сучасного космополітичного джентельмена, який завжди виглядає бездоганно. Кінцевим результатом є одяг найвищої якості з виразним стилем, що поєднує баланс між зручністю та увагою до деталей.

 

Сорочки Kiton – це дуже персональний одяг, який ідеально підходить до фізичної форми власника. Це елегантний та зручний виріб, який навіть при випадковому погляді розкриває майстерність, вкладену у його створення. Кожна смужка тканини вирівняна так, щоб принт ідеально збігався по всьому одязі, приховуючи м’які, гнучкі ручні шви, які забезпечують повторення кожного вашого руху. Ви відчуваєте унікальність сорочки Kiton лише тоді, коли її носите.

[collection="200624-1"]

 

Трикотаж Kiton – це вірність традиціям та прагнення до досконалості. Кожен трикотаж виготовляється з маніакальною увагою до деталей, яка характерна для славнозвісних піджаків з Неаполя. Процес включає 22 кроки, половина з яких виконується вручну. Пряжа відпочиває протягом двох днів у спеціальних шафах, щоб отримати потрібну ступінь розтяжності. Після в’язання тканина аналізується на фоновому освітленні, щоб переконатися в її ідеальності. Лише після цього одяг буде виготовлено та ще раз перевірено, цього разу на манекенах із підсвічуванням.

[collection="200624-2"]

 

Джинси Kiton – це одяг з космополітичною душею та еклектичним стилем. Носити їх, як мандрувати навколо світу: японський денім, американські ткацькі верстати, неаполітанський пошив. Вибір Kurabo, найкращої японської органічної бавовни, виготовленої на старовинних ткацьких верстатах, забезпечує найвищу якість. На одну пару штанів потрібно три з половиною метри Kurabo, що вдвічі більше, ніж на стандартні джинси. Класична червона стрічка Kiton підсилює поділ і додає оригінальності. 2% еластану забезпечують комфорт, не жертвуючи ідеальною формою.

Outlet
-70%
Kiton
Джинси
51 890 грн 15 570 грн

 

У взутті Kiton поєднуються традиції та креативність, якість та технічна досконалість, дослідження та інновації. Кожна пара унікальна та створена з найкращої сировини за правилами та стандартами ручної роботи від найкращих майстрів.

Outlet
-70%
Kiton
Кросівки
56 830 грн 17 050 грн

 

Хоч краватка перестала бути обовʼязковим елементом чоловічого гардеробу, краватка Kiton виходить за рамки аксесуару та стає майже колекційним предметом для поціновувачів чоловічої моди та класичної естетики. Це "форма орігамі" з Неаполю, виготовлена зі шматка шовку, складеного по діагоналі в сім разів, з боків всередину без будь-яких вирізів і внутрішньої підкладки та закінчена вручну вільним швом, який проходить уздовж задньої частини, під згином. Саме цей шов, «registro», гарантує, що краватка повертається до ідеальної початкової форми навіть після багаторазового використання.

Kiton
Краватка
10 070 грн
Kiton
Краватка
10 070 грн
Kiton
Краватка
10 530 грн
Kiton
Краватка
10 530 грн

 

Щосезону наші байери поринають у всесвіт ретельно відібраних брендом тканин та ремісничого мистецтва, щоб разом з майстрами бренду пропрацювати все до найдрібніших деталей і подарувати вам дійсно унікальний досвід від речей Kiton.