Перша колекція креативного директора Кейсі Кадвалладера, до якої він ішов 6 років, презентує оригінальні, чуттєві та ультрасексуальні моделі.

Дизайнер раніше розробляв взуття для шоу-показів бренду та співпрацював з Jimmy Choo для створення спільної капсульної колекції. Він зазначає, що робота над цим проектом надала йому необхідний досвід та впевненості для запуску власної взуттєвої лінії, адже для нього було дуже важливим, щоб взуття було комфортним при носінні, відзначалось високою якістю та відображало фірмовий стиль.

Чіткі архітектурні лінії та фірмові текстури - колекція відповідає кодам класики прет-а-порте Mugler.

 

 

Серія, створена в Італії, має скульптурний хромований металевий каблук «ікло» - злегка вигнутий, загострений, розширений донизу, що забезпечує більшу стабільність, надаючи взуттю футуристичного вигляду. Каблук доступний у двох варіантах висоти: 95 мм і 55 мм. Всі моделі закінчуються гострим, конічним кінчиком, що також надає взуттю фірмового характеру.

 

 

«Взуття — одна з моїх улюблених речей, над якою дуже цікаво працювати. Є так багато частин, які повинні поєднатися, щоб зробити його ідеальним», — сказав Кадвалладер. «Я часто думаю про взуття як про зброю. У минулому я створював багато взуття для шоу, у якого були дуже міцні гострі металеві носки та елементи, які здавалися дуже небезпечними. І я хотів передати це відчуття у новій колекції. Але зробити так, щоб ця зовнішня зброя була насправді дуже приємна для вас самих.»

 

-40%
Mugler
Босоніжки
35 780 грн 21 470 грн
-40%
Mugler
Ботильйони
45 340 грн 27 210 грн
-40%
Mugler
Чоботи
64 470 грн 38 690 грн
-40%
Mugler
Мюлі
26 550 грн 15 930 грн