Вишуканий дизайн, класичні моделі, італійська якість та нічого зайвого: аксесуар від молодого бренду Savette - це it-bag нового покоління та інвестиція в гардероб, що не втратить своєї актуальності.  

Історія розпочинається у 2019 році, коли дизайнерка Емі Зурек почала роботу над створенням власного бренду. Маючи неабиякий досвід у фешн-індустрії, вона прагнула створити продукт, який справді потребують жінки. 

Кожен компонент виробів Savette, від ремінця до фурнітури, був ретельно розроблений італійськими майстрами. Особливу увагу дизайнерка приділила фірмовій магнітній застібці, яка наразі є візитною карткою бренду. 

Назва Savette походить від дівочого прізвища матері Емі, яка мала витончений смак та була прихильницею традиційних сумок від Hermès, Gucci та Goyard. Таким чином, Зурек поклала в основу бренду поняття сумки, рідкісної сучасної реліквії, що передається жінкам з покоління в покоління. 

Аксесуари вже були помічені в гардеробі селебріті, таких як Леді Гага, Емілі Ратаковскі, Каміль Шар'єр, а також у всесвітньо відомих виданнях VOGUE, British Vogue, ELLE та WWD. 

Відкрийте для себе бренд Savette разом з SANAHUNT!