Розі Хантінгтон-Вайтлі та Джейсон Стетхем є однією з найстильніших і найвпливовіших зіркових пар. Їх унікальні, продумані стилі та гармонійне поєднання образів привертають увагу модних критиків та шанувальників по всьому світу.

 

 

Розі Хантінгтон-Вайтлі, супермодель та актриса, відома своїм витонченим та елегантним стилем. Її гардероб поєднує в собі класичну розкіш із сучасними акцентами. Зірка обирає речі з простим дизайном, але бездоганним кроєм, який підкреслює її фігуру. Розі зазвичай носить мінімалістичні образи, які вона доповнює ефектними аксесуарами.

 

 

Вона вміло балансує розкішні виходи на червоних доріжках з мистецтвом рафінованих повсякденних аутфітів та добре продуманими спортивними луками, що нагадують такий популярний зараз стиль принцеси Діани. 

"Мені завжди хотілося відчувати себе комфортно, але це не означає носити мішкуваті спортивки. Я просто не хочу, щоб одяг носив мене. Я хочу, щоб люди першою бачили мене, а не мій одяг, коли я заходжу в кімнату. Я не хочу, щоб моя історія була про мій look, не хочу виставлятися напоказ".

 

 

Вона часто надає перевагу перевіреним часом, статусним брендам, таким як The Row, Tom Ford, Jacquemus, Bottega Veneta. В її гардеробі переважають нейтральні відтінки — білий, чорний, бежевий, сірий. Всі ці прості формули роблять її образи елегантними та універсальними. 

 

Надихаємось стилем зірки та додаємо цікаві ідеї до свого гардеробу:

-70%
Stella McCartney
76 010 грн 22 810 грн
Tom Ford
22 000 грн
-60%
Tom Ford
54 680 грн 21 880 грн
-60%
Tom Ford
141 350 грн 56 540 грн
The Row
20 900 грн
-60%
Tom Ford
81 410 грн 32 570 грн

 

Джейсон Стетхем, актор і майстер бойових мистецтв, втілює мужність та силу у своїх образах. Його стиль можна охарактеризувати як сучасну класику з елементами спортивної моди. Одяг актора завжди простий і стриманий, функціональний і добре підібраний. Він надає перевагу речам без зайвих деталей, але з акцентом на якість та посадку.

 

 

Джейсон часто обирає монохромні образи, надаючи перевагу темним кольорам — чорному, сірому і темно-синьому. Серед улюблених предеметів гардеробу зірки можна виділити шкіряні куртки та бомбери, які додають його образам нотку брутальності. Також майже всі свої образи він доповнює темними сонцезахисними окулярами, серед який найчастіше обирає класичну модель авіаторів. 

 

 

Однією з причин, чому стиль Розі та Джейсона виглядає настільки гармонійно, є їх здатність адаптувати модні тенденції під свій індивідуальний смак. Вони не бояться експериментувати, але завжди дотримуються своїх принципів у виборі одягу. Розі та Джейсон обирають речі, які не тільки модні, але й відображають їхні особистості, що робить їх образи унікальними та цікавими.

 

 

Надихаємось стилем зірки та додаємо цікаві ідеї до свого гардеробу:

-60%
Givenchy
64 940 грн 25 980 грн
-60%
Givenchy
34 700 грн 13 880 грн
Tom Ford
143 370 грн
Tom Ford
22 560 грн
Tom Ford
143 970 грн

 

Звертайтесь до наших професійних стилістів, які допоможуть експериментувати зі стилем та втілити в життя ваші ідеї:
VIBER
WhatsApp
Telegram