Коли ще зовсім не хочеться відпускати літо та прощатися з улюбленими літніми речами, але вже хочеться додати образам осіннього затишку та приміряти свіжі тренди - теплий вересень стає ідеальною порою для модних коктейлів з відбірних інгредієнтів літніх та осінніх колекцій. Пропонуємо 5 рецептів смачних образів для міжсезоння.

 

Понизити градус витриманого часом, міцного ділового костюму допоможуть босоніжки у тон або яскравого модного кольору нового сезону. 

 

Для легкого міського поєднання з приємним осіннім присмаком затишку поєднайте шовкову сукню-комбінацію з мʼяким оверсайз светром та відкритим взуттям. 

Loewe
Светр ANAGRAM
52 030 грн
Jacquemus
Сукня LA ROBE NOTTE
42 300 грн
Jacquemus
Сумка LE CHIQUITO MOYEN BOUCLE
51 470 грн

 

Пара ковбойських чобіт з міні та майкою чи топом створять стильний та виразний американський коктейль зі смаком свободи, впевненості та драйву.

-70%
Versace
Шорти
79 650 грн 23 900 грн
Isabel Marant
Чоботи DENVEE-GA
59 080 грн

 

Тепла осінь — чудова пора, щоб інтегрувати тренд на білизняну естетику в складні, багатогранні, цікаві образи, що нагадують гарячі пряні коктейлі, які зігрівають своїм незвичним, пікантним смаком.

Tom Ford
Бюстгальтер MODAL SIGNATURE BRA
9 030 грн
-60%
Alexander Wang
Черевики CARTER LUG ANKLE STRAP BOOT
39 170 грн 15 670 грн

 

Класика міжсезоння — легкі літні сукні з масивним взуттям. Додайте до цього ансамблю високі шкарпетки та джинсову або шкіряну куртку — і ви отримаєте універсальний рецепт, що смакує багатьом.

Alessandra Rich
Сукня CLOVER PRINT SILK MINI DRESS WITH BOW
72 620 грн
Jimmy Choo
Черевики AUBREY FLAT
55 900 грн
Jacquemus
Шкарпетки LES CHAUSSETTES JACQUEMUS
2 820 грн

 

Не бійтеся грати з текстурами, кольорами та стилями, адже ця пора створена для модних експериментів. Ваші образи можуть бути такими ж непередбачуваними та вишуканими, як і сам вересень.

 

Звертайтесь до наших професійних стилістів, які допоможуть втілити в життя ваші ідеї:
VIBER
WhatsApp
Telegram