Від м’яких, невимушених силуетів сумок до сміливо декорованого взуття — осінь/зима 2024 пропонує тренди, у яких функціональність зустрічається з мистецькою експресією.

 

Цього сезону центральну позицію зайняли великі, іноді гігантські, сумки, особливо з м'якими, неструктурованими формами, як наприклад Hop від Bottega Veneta. А якщо мова йде про найпопулярніші коричневий чи синій кольори, то така сумка — безсумнівний чемпіон серед аксесуарів цієї осені.

 

 

Якщо ви не прихильниця великих форм — варіацій сумок у найактуальніших кольорах у колекціях представлено на будь-який смак.

Jacquemus
59 540 грн
Bottega Veneta
218 700 грн
Bottega Veneta
115 110 грн
Bottega Veneta
258 920 грн
Bottega Veneta
184 170 грн

 

До головних кольорів цієї осені приєдналися також відтінки зеленого.

 

Радимо також звернути увагу на анімалістичні принти, які набувають все більшої популярності не тільки в одязі.

 

 

Наймодніші кольори не могли оминути взуття. Серед моделей, які очолюють топ цієї осені, чоботи, байкерські черевики, лофери, балетки та ботфорти. Найбажаніший мастхев сезону — коричневі широкі чоботи.

 

The Row
93 940 грн
Tom Ford
87 320 грн
Bottega Veneta
159 960 грн
Jimmy Choo
42 410 грн
Alexander Wang
35 280 грн
The Attico
53 450 грн
Isabel Marant
46 750 грн
Loewe
48 510 грн
René Caovilla
69 830 грн

 

А для тих, чий вибір схиляється до більш витонченого стилю, дизайнери пропонують у цьому сезоні тонкий каблук, в'язану імітацію носка та лакові туфлі.

 

Sergio Rossi
45 500 грн
Jimmy Choo
38 700 грн
Loewe
102 900 грн
Bottega Veneta
54 640 грн

 

Тренд на нульові повернув нам стрази, шипи та заклепки, і, судячи зі стрітстайлу, модницям дуже до вподоби такий декор.

 

 

Клатчі все більше віддаляються від статусу вечірнього аксесуару і стають самодостатнім доповненням повсякденних та ділових образів. Andiamo від Bottega Veneta став предметом бажання номер один для модниць. А клатч від The Attico у чорному чи білому кольорі стане гідним поповненням будь-якої персональної колекції.

 

 

"Такси", "east-west" або просто витягнуті сумки — ще один подіумний тренд цього холодного сезону. Особливо всі захоплюються сумкою Alaïa Le Teckel.

 

 

Серед інших моделей, які запали в серце героїням стрітстайлу, можна виділити Jacquemus Bambola, Alaïa Le Cœur, Loewe Puzzle Fold, Balenciaga Crush та інші не менш цікаві екземпляри.

 

 

Сьогодні сумки та взуття перестають бути виключно практичними деталями гардеробу. Це насамперед інструмент для самовираження, і сезон осінь-зима пропонує багато цікавих та оригінальних варіантів для вибору.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ СУМКИ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСЕ ВЗУТТЯ