Італійський бренд Brunello Cucinelli з 1978 року створює речі, які є уособленням елегантності, витонченості та бездоганного крою. Штаб-квартира бренду розташована у фортеці XIV століття у невеликому місті Соломео, яке має неабияке значення для родини засновника.

 

«Моя дружина Федеріка народилася у Соломео. Коли ми заручилися, я знайшов не тільки справжнє кохання, а й справжню пристрасть – красу її чарівної батьківщини» - ділиться у своїх інтерв’ю Брунелло Кучінеллі.

 

Любов до приголомшливих краєвидів згодом втілилась в особливу філософію та бізнес-модель, за якою вся продукція бренду виробляється місцевими майстрами, а прибуток від продажів засновник вкладає в розвиток регіону та освітні програми, які дозволяють молоді Соломео опановувати ремесло та в майбутньому будувати свою кар'єру на батьківщині.

У 2003 році на врученні щорічної премії "Best of the best" Брунелло Кучінеллі отримав нагороду «Найкращий творець трикотажу сучасності». Прихильники називають засновника лаконічніше – король кашеміру. Свого часу майстри зробили вибір сировини безкомпромісним, використовуючи кашемір з історичних регіонів — Тибету, Монголії, Китаю та пустелі Гобі. Особливість пряжі – кашемірова нитка завтовшки 14,5 мікрона, яка майже вп'ятеро тонша за людське волосся.

 

Бездоганні матеріали, кравецька майстерність та невимушені силуети, які гарантують власнику елегантність, комфорт та відповідність будь-якій ситуації – запорука успіху Brunello Cucinelli. Від трикотажу  до колекції сонцезахисних окулярів (https://sanahunt.com/brands/oliver-peoples-x-brunello-cucinelli) створених спільно з Oliver Peoples та натхненних культурою та архітектурою Соломео – майстри приділяють особливу увагу пошуку гармонійних форм та палітри природних відтінків, які втілюють неперевершену естетику Brunello Cucinelli.

Обирайте образи Brunello Cucinelli разом з SANAHUNT