У 1984 році, в маленькому ательє у Лондоні, почалася історія, яка змінила світ пляжної моди назавжди. Перший купальник молодої дизайнерки Пет Мейкхерст був настільки вражаючим, що одразу став популярним серед тодішніх модниць і зірок.

Запорукою такого успіху став фірмовий матеріал виробів, який має особливий метод переплетення волокон та відомий як "кріп". Ця фактурна тканина досить еластична та пристосовується до різних типів фігури, забезпечуючи ідеальну посадку. 

[collection="140524"]

Справжню впізнаваність бренд отпримав в 90-х, після того як Джулія Робертс одягла знакову міні-сукню у фільмі «Красуня». Ефектні розрізи та комбінація кольорів одразу підкорили глядачів. Сьогодні бренд нерідко обирають селебріті, що неодноразово підкреслює його статус на ринку моди.

Наразі Hunza G продовжує вражати своїми інноваційними підходами до пляжного одягу. Легендарні моделі, виготовлені з увагою до деталей та відповідно до найвищих стандартів якості. А їх яскраві кольори та унікальні фасони дозволяють кожній жінці відчувати себе впевнено. Купальники Hunza G гармонійно поєднують в собі комфорт і моду, підкреслюючи легкість та розкіш в період вашого відпочинку на березі моря чи океану.

Оновіть свій пляжний гардероб разом з SANAHUNT!